Продовжується поставка систем управління, вироблених HAVELSAN для підводних човнів нового типу

В рамках проекту підводного човна нового типу, розробленого Управлінням оборонної промисловості, @HAVELSANResmi завершив розробку підсистеми управління 4-го підводного човна "Aydın Reis" і доставив її ​​до Командування верфі Гьолджюк.

Завершивши системи управління та керування перших трьох підводних човнів в рамках проекту підводного човна нового типу, HAVELSAN також завершив установку та детальні випробування системи управління командою 4-го підводного човна Aydın Reis.

Система управління командами

Система управління, де обробляються та відображаються дані акустичних та неакустичних датчиків, виконуються функції підтримки прийняття рішень та відкривається вогонь, визначається як "Мозок підводних човнів".

Підводні човни, які використовуються в багатьох критичних операціях, починаючи від морських битв і закінчуючи розвідувальними місіями і вважаються силовими помножувачами завдяки своєму потенціалу, потребують систем управління, які дозволять максимізувати свою оперативну ефективність та безпеку.

Система розподілу інформації про підводний човен (DBDS)

У рамках проекту підводного човна нового типу компанія HAVELSAN також виготовила Систему розповсюдження інформації про підводні човни (DBDS) для 6 підводних човнів.

Розробка DBDS для першого підводного човна розпочалася у вересні 2011 року. Протягом 9 років у середньому 20 команд розробників обладнання та вбудованого програмного забезпечення працювали в HAVELSAN над розробкою, виробництвом та тестуванням систем DBDS.

У листопаді 2020 року було завершено виробництво 6-го та останнього підводного човна DBDS і також успішно завершені заводські випробування.

Продовжується поставка систем управління, вироблених HAVELSAN для підводних човнів нового типу

 

Оставьте комментарий