Чистий прибуток Aselsan збільшився на 34 відсотки у першому кварталі 2021 року

Оголошено фінансові результати Aselsan за перший квартал 2021 року. Незважаючи на глобальний економічний спад, який зазнав світ під час пандемії, компанія завершила цей період зі стабільним зростанням та високою прибутковістю.

3-місячний товарообіг ASELSAN зріс на 22 відсотки порівняно з аналогічним періодом попереднього року і досяг 3,2 млрд. тур.лір. Чистий прибуток ASELSAN також зріс на 34 відсотки порівняно з аналогічним періодом попереднього року та досяг 1,2 млрд. тур.лір.

Валовий прибуток компанії зріс на 24% порівняно з першим кварталом минулого року; а загальний баланс замовлень склав 9 млрд. дол.

"Ми – це дім національних та вітчизняних технологій"

Оцінюючи фінансові результати ASELSAN за перший квартал 2021 року, голова правління та генеральний директор проф. доктор. Халук ГЬОРГЮН сказав наступне:

“Ми, ASELSAN, з повним усвідомленням відповідальності, яку ми взяли на себе за свою країну, завершили квартал, протягом якого безперервно продовжували свою діяльність. Ми працювали зі звичною нам дисципліною, застосовуючи всі необхідні заходи безпеки без винятку, піклуючись про кожного - від клієнтів до співробітників, від постачальників до кожного індивіда нашого суспільства. Як результат, у першому кварталі 2021 року ми зазнали значного прискорення показників зростання та прибутковості.

Впровадження електрооптичної системи розвідки, спостереження та наведення CATS, розробленої та виготовленої ASELSAN, стало останнім прикладом боротьби за незалежність, яку ми продовжуємо вже більше 45 років.

"ASELSAN продовжує зростати у галузі охорони здоров'я"

Зазначаючи діяльність АСЕЛСАН у не оборонних сферах, проф. доктор. Халук ГЬОРГЮН заявив наступне:

«Ми передали десятки тисяч респіраторів нашому Міністерству охорони здоров’я, взявши участь у кампанії щодо виробництва дихальних апаратів, яка була ініційована з метою вирішення потреб нашої нації в складних умовах 2020 року. У першому кварталі 2021 року ми експортували до Франції та Італії наш пристрій автоматичного зовнішнього дефібрилятора (OED), який застосовується для критичного втручання при раптовій зупинці серця.

"Ми зосереджені на фінансових технологіях"

Ми прагнемо бути важливим постачальником технологій у галузі фінансових технологій, адже ми володіємо міцною фінансовою структурою та досвідом. Ми будемо працювати день і ніч над розробкою національних технологій у цій галузі, і це вимагає серйозних інженерних навичок.

Я хотів би подякувати пану Президенту, який завжди заохочував нас і керував процесом передачі нашого досвіду в оборонній промисловості багатьом цивільним сферам, і майже 9000 співробітникам, які сприяли цьому успіху.»

 

Оставьте комментарий