Голова Управління оборонної промисловості (SSB) Ісмаїл Демір розповів Defencehere про космічні дослідження SSB

Голова Управління оборонної промисловості проф. доктор Ісмаіл Демір в ексклюзивному інтерв’ю для Defensehere.com розповів про космічні дослідження Управління оборонної промисловості (SSB).

Ми представляємо нашим читачам другу частину інтерв’ю, в якій іде мова про космічні дослідження Управління оборонної промисловості:

Defensehere.com: Була оголошена Національна космічна програма Туреччини. Оскільки космос стає частиною оборони, постійно збільшується кількість країн, що організовують космічне командування. Які саме роботи стосовно космосу здійснює Управління оборонної промисловості?

Голова оборонної промисловості проф. доктор Ісмаіл Демір:

"Управління оборонної промисловості стало тією установою, яка завдяки власній роботі забезпечила доступ до космосу. Були здійснені зондові ракетні постріли, і нам вдалося вийти в космос. Ми продовжуємо освоювати різноманітні космічні технології.

Звичайно, космічна програма – це програма, яка буде здійснюватися під  керівництвом Турецького агентства космосу. Ми будемо забезпечувати її підтримку не як проекту оборонної промисловості під керівництвом Управління оборонної промисловості, а як проекту компаній, які обслуговують підприємства оборонної промисловості загалом. Будуть проводитись конкретні заходи щодо проектів, які вже анонсуються або будуть анонсуватися у майбутньому. На супутнику вже проводились дослідження під керівництвом Управління оборонної промисловості. В нашій структурі були сформовані та запущені різні супутники.

Продовжуватимуться нові супутникові дослідження, і наші підприємства будуть сприяти створенню структури супутникової компанії. Як результат, компанії, що обслуговують оборонну промисловість, приєднаються і до космічної галузі за рахунок розроблених ними технологій. Звичайно, Управління оборонної промисловості дотепер відігравало і в майбутньому відіграватиме важливу роль у розвитку цих технологій, і ця підтримка не припиниться. Але звичайно, основна структура космічної діяльності, особливо це стосується цивільного сектору, координуватиметься Космічним агентством Туреччини.

Компанії, які виконують основну роботу, в більшості ведуть свою діяльність і в галузі оборони, адже саме там вони набули своїх здібностей. Такі види діяльності, як розробка  оптичних можливостей, дослідження космічної історії, створення та тестування різних функцій супутників були реалізовані за допомогою наших проектів на базі компаній, які співпрацюють з нами. Ми використовували і продовжуємо використовувати деякі з цих можливостей в оборонній промисловості. Звичайно, вони також будуть дуже ефективно підтримувати та сприяти космічній програмі в довгостроковій перспективі. Компанії оборонної промисловості та Управління оборонної промисловості повинні бути місцем, яке готує матеріали та навички, необхідні для ведення бізнесу.

Насьогодні продовжується використання сфер і технологій, які до цього часу розроблялися в оборонній промисловості, будь то супутники зв'язку, супутники спостереження чи певні технології ракетних двигунів. Ми не можемо поступитися тут оборонною промисловістю, адже в майбутньому постане питання оборонної структури, яка буде сформована як супутниками, так і різними системами, які, ймовірно, будуть розміщені в космосі. У Туреччини не має шансу та права знехтувати цим питанням чи залишитися позаду."

Перша частина інтерв’ю: Останні новини в процесі модернізації танків та розробці танків Altay  

 

 

Оставьте комментарий