Проведена перша випробувальна стрільба боєприпасами MAM-T, розроблених для БПЛА

Сьогодні завдяки AKINCI TİHA було проведено першу пробну стрільбу боєприпасами MAM-T, розроблених компанією ROKETSAN для БПЛА. Завдяки вищій ефективності боєголовки та більшій дальності дії, MAM-T успішно вразив ціль.

Голова Управління боронної промисловості Ісмаїл Демір у своїй заяві в акаунті Twitter сказав наступне:

"Нова ударна сила наших БПЛА – боєприпаси MAM-T. Перша випробувальна стрільба MAM-T, які були розроблені для підвищення ефективності боєзарядів і збільшення дальності, була успішно проведена завдяки AKINCI TİHA. Вперше були запущені відразу 3 боєприпаси - MAM-T,  MAM-L і MAM-C; пробні постріли були здійснені AKINCI,  які з нетерпінням чекають, коли ці боєприпаси увійдуть в їхній арсенал. Я щиро вітаю всіх, хто зробив внесок у цю справу, в першу чергу – компанії Байкар та Рокетсан".

Конфігурація MAM-T Block-1 оснащена високоточною напівактивною системою наведення по лазерному променю, що забезпечує високу чутливість до рухомих та нерухомих цілей.

Розроблений для сумісності з різними платформами, MAM-T може застосовуватися у БПЛА проти броньованих та неброньованих машин, будівель та надводних цілей з дальністю 30+ км.

 

Оставьте комментарий