Представники турецької оборонної та аерокосмічної промисловості зустрінуться з українцями

Працюючи над розвитком оборонного та аерокосмічного експорту Туреччини та просуванням цього сектору за кордон, Асоціація експортерів оборонної та авіаційної промисловості (SSI) відкриє власний стенд на 17-й Міжнародній виставці «Зброя та безпека -2021», яка відбудеться 15-18 червня у столиці України Києві.

Відвідуючи стенд SSI на ярмарку, українці зможуть отримати інформацію про компанії, що працюють у галузі оборони та аерокосмічної галузі в Туреччині, та про продукцію цих компаній.

SSI, яка приєднається до ярмарку зі стендом  “Турецький інформаційний стенд оборонної та аерокосмічної галузі та бізнес-зал турецької оборонної та аерокосмічної галузі” на ділянці 3-H51, забезпечить кімнати для переговорів та різноманітні можливості для тих, хто захоче зустрітися з учасниками з Туреччини.

Асоціація експортерів оборонної та аерокосмічної промисловості (SSI)

Асоціація експортерів оборонної та аерокосмічної промисловості (SSI), яка була заснована в 2011 році,  станом на 2021 рік налічує понад 1000 членів.

SSI проводить різноманітні дослідження в галузі інтеграції оборонної та аерокосмічної промисловості Туреччини з міжнародним ринком, збільшення експорту, досягнення конкурентної структури та розвитку комерційної мережі.

SSI, яка здійснює діяльність з визначення нових цільових ринків та керівництва турецькими компаніями, які хочуть займатися експортом, завдяки своїм стендам на міжнародних ярмарках оборонної промисловості об'єднує сектор оборонної та аерокосмічної промисловості Туреччини із урядовцями і компаніями з інших країн.

 

Оставьте комментарий