Виставка оборонної, авіаційної та космічної промисловості SAHA EXPO відбудеться з 10 по 13 листопада 2021 року у Стамбула

Виставка оборонної, авіаційної та космічної промисловості SAHA EXPO відбудеться 10-13 листопада 2021 року в Стамбульському виставковому центрі.

SAHA EXPO організовується за підтримки Департаменту оборонної промисловості, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, та все більше набуває рівня міжнародної виставки, адже потенціал місцевого виробництва та потужність незалежного виробництва Туреччини постійно зростає.

На виставці SAHA EXPO, де експонуються високотехнологічні вироби, вперше буде представлено багато продуктів, що мають стратегічне значення в оборонній, авіаційній, морській та космічній галузях.

SAHA EXPO, яка об'єднає різних постачальників та іноземні фірми у галузі оборонної промисловості із основними підрядниками вітчизняної та національної оборонної промисловості, такими як ASELSAN, BAYKAR, TUSAŞ (TAI AND TEİ), ROKETSAN, BMC, HAVELSAN, STM, TÜBİTAK, FNSS, SARSILMAZ, ASFAT, Kale Group, MKEK, TAIS, є своєрідною демонстрацією того, як турецька промисловість підтримує Національний технологічний рух.

У виставці візьмуть участь професійні відвідувачі та закупники з багатьох регіонів, включаючи Європу, Америку, Африку, Близький Схід, Україну, Росію, Малайзію, Індонезію, Бангладеш та Індію.

Детальну інформацію можна подивитися на офіційному веб-сайті виставки: SAHA EXPO 2021

Оставьте комментарий