Всі елементи HİSAR A+ були поставлені,а HİSAR O+ передається у серійне виробництво

Голова Управління оборонної промисловості проф. док. Ісмаїл Демір повідомив, що ракетна система протиповітряної оборони HİSAR A+ поставлена ​​з усіма її елементами, а ракетна система протиповітряної оборони HİSAR O+, яка знищує високошвидкісну ціль на великій дальності та висоті, перебуває у фазі масового виробництва.

Голова Управління оборонної промисловості проф. док. Ісмаїл Демір у своєму аккаунті у соціальних мережах розказав про події, що стосуються HİSAR: “Дві хороші новини від HİSAR! Система HİSAR A+ поставлена ​​з усіма її елементами! HİSAR O+, який знищує високошвидкісну ціль на великій дальності та висоті при стрільбі з боєголовок, йде у масове виробництво! Найкращі побажання. Не зупиняймося, рухаймося далі!"

Системи протиповітряної оборони HİSAR були розроблені на місцевому та національному рівнях у співпраці з Aselsan-Roketsan як проект Управління оборонної промисловості. Боєголовка розроблена компанією TÜBİTAK SAGE. Система, що має 360-градусну ефективність, може одночасно вражати і стріляти по 6 цілям. У той час як запобіжний діапазон системи HİSAR A+ становить 15 км, запобіжний діапазон системи HİSAR O+ сягає 25 км.

HİSAR, який має здатність працювати за будь-яких погодних умов, ефективний проти бойових літаків, гелікоптерів, ракет повітря-земля, крилатих ракет та озброєних/беззбройних безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Розроблений відповідно до поточних потреб та загроз у нашій країні, яка має стратегічні та критичні об'єкти, HİSAR стане серйозним мультиплікатором потужності у протиповітряній обороні країни.

HİSAR A+ поставляється з усіма його елементами!

Після того, як системи запуску ракет, що працюють за координацією з пристроєм управління вогнем у проекті HİSAR A+, і ракети потрапили в інвентар, самохідна автономна ракетна система ППО малої висоти (Автономна система HİSAR A +), яка включає всі необхідні підсистеми щоб мати можливість функціонувати самостійно, також була доставлена. Таким чином, всі елементи системи HİSAR A+ були доставлені до збройних сил Туреччини.

Автономна система HİSAR A+ виконуватиме місію ППО броньованих механізованих та мобільних підрозділів. Система виходить на перший план завдяки своїй здатності пересуватися у складних умовах місцевості, швидко міняти положення, виконувати завдання самостійно та короткому часу реакції.

HİSAR O+ розпочинає серійне виробництво!

Ракетна система протиповітряної оборони HİSAR O+ змогла знищити високошвидкісну ціль на великій дальності та висоті під час свого останнього вогневого удару. Таким чином, система дійшла до стадії переходу у масове виробництво.

Система HİSAR O+, розроблена з використанням внутрішніх та національних ресурсів, буде виконувати точкові та регіональні місії ППО з розподіленими та гнучкими архітектурними можливостями. Система HİSAR O+ має організаційну інфраструктуру в структурах батареї та батальйону. Система складається з центру управління вогнем, система пуску ракет, радіолокаційна РЛС середньої висоти, електрооптична система, ракета інфрачервоного вишукувача та ракета із шукачем радіочастотного випромінювання.

Всі елементи HİSAR A+ були поставлені, а HİSAR O+ передається у серійне виробництво

 

Оставьте комментарий