Очікується, що понад 1170 турецьких та іноземних компаній з візьмуть участь у IDEF 2021

15-й Міжнародний ярмарок оборонної промисловості IDEF'21, організований компанією «Тüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.» за підтримки Міністерства національної оборони під егідою Президентства Турецької Республіки і під керівництвом та відповідальністю Фонду збройних сил Туреччини, проводитиметься, як завжди, у виставкому центрі Тüyap в Бююкчекмедже, Стамбулі, з 17 по 20 серпня 2021 року.

Очікується, що понад 1170 турецьких та іноземних компаній відвідають IDEF'21, найважливішу платформу для зустрічей гігантів оборонної промисловості Туреччини та світу. Наразі повідомляється, що у ярмарку візьмуть участь 116 делегацій, до того ж, відповіді делегацій на запрошення продовжують надходити. Той факт, що ця цифра вже досягнута, свідчить про те, що ярмарок буде продуктивним з точки зору міжнародних ділових зустрічей. Підкреслюється, що ця кількість буде набагато вищою до відкриття ярмарку. Серед високопосадовців, які оголосили, про свій намір відвідати ярмарок, є 28 міністрів.

Найважливіша зустріч органів влади, відповідальних за оборонні закупівлі

IDEF'21 повідомив, що 28 міністрів відвідають 15-ту Міжнародну виставку оборонної промисловості. Окрім міністрів, в складі делегацій, які братимуть участь у ярмарку, будуть багато вищих посадових осіб, зокрема начальник штабу, командувач сухопутними військами, командувач ВМС, командувач ВПС, заступник начальника Генерального штабу, заступник міністра, командувач жандармерією, начальник поліції, командир берегової охорони та заступник секретаря. Збільшення інтересу вищих посадових осіб, відповідальних за оборонні закупівлі, до ярмарку цього року вже свідчить про те, що IDEF'21 буде дуже продуктивним і досягне своїх цілей. IDEF прийняв 151 делегацію та 588 членів делегації з 71 країни та 3 міжнародних організацій у 2019 році.

Збільшено кількість запрошень на IDEF'21 офіційних делегацій з-за кордону

Запрошення закордонних делегацій на 15-й Міжнародний ярмарок оборонної промисловості, як і на попередні ярмарки, були офіційно надіслані Міністерством національної оборони, Міністерством внутрішніх справ та їхніми філіями, а також Управлінням оборонної промисловості. Цього року інтерес іноземних делегацій до IDEF, який проводиться раз на два роки, дуже високий. Поки підготовка до IDEF'21 тривала, кількість запрошених делегацій зросла до 455. І зважаючи, що відповіді на ці запрошення починають отримувати набагато раніше, ніж на попередніх ярмарках, наголошується, що ця кількість ще збільшиться до початку ярмарку.

Переговорна платформа готується до учасників

Як і у 2019 році, цього року засідання учасників-експонентів, учасників делегацій, учасників – турецьких органів державних закупівель, делегації - турецьких органів державних закупівель, відбуватимуться у запланованому порядку. Роботи проводяться дуже ретельно спеціальною командою для того, щоб організувати та провести зустрічі під час ярмарку з максимальною ефективністю.

Завдяки програмі IDEF Business Connect, розробленій Tüyap Fuarcılık Grubu, та цифровим рішенням, які вона пропонує, учасники зможуть встановити нові ділові зв’язки та ініціювати нові партнерські стосунки з відвідувачами, які не можуть бути фізично присутніми на ярмарку.

Переваги фізичного ярмарку поєднуються з можливостями цифрового світу!

За допомогою цифрових рішень, запропонованих IDEF'21, учасники та відвідувачі зможуть зібратися у віртуальному середовищі, організувати зустрічі та продовжити спілкування за допомогою Інтернет-платформи бізнес-мережі Business Connect Program. Завдяки цій онлайн-службі учасники будуть на відстані одного кліка від своїх потенційних клієнтів та нових ділових партнерів. В рамках Програми Business Connect можна буде поспілкуватися з компаніями-учасниками до початку ярмарку, а також зустрітися в Інтернеті або віч-на-віч протягом 17-20 серпня 2021 року.

IDEF'21 випробує гібридний ярмарок

IDEF'21 також надасть своїм учасникам досвід "гібридних ярмарків нового покоління ", де ефективно використовуються цифрові додатки. Цифрові платформи, розроблені Tüyap і створені за допомогою інтелектуальної системи відповідності та спеціальних алгоритмів, сприятимуть налагодженню нових питань співпраці професіоналів оборонної промисловості.

Безпечне обслуговування

На IDEF, який щороку викликає великий інтерес з боку експонентів та відвідувачів, цього року будуть вжиті всі заходи щодо ефективного та безпечного середовища, а також всі необхідні заходи проти COVID-19. Підкреслюється, що виставковий та конгрес-центр Tüyap Istanbul, де проходитиме IDEF'21, є першим виставковим центром, який має Сертифікат безпечного обслуговування під час пандемії COVID-19, що видається Турецьким інститутом стандартів.

Оставьте комментарий