Турецькі машини використовуються у виробництві ракет S-400

У виробництві російських ракет S-400, які закупляє і Туреччина, використовуються MULTI SERVO PRES, які спроектовані та розроблені компанією BIAS Makina, що знаходиться в Анкарі.

MULTI SERVO PRES, вироблені інженерами-механіками BİAS завдяки місцевим та національним можливостям, у квітні 2020 року були експортовані до російської державної оборонної компанії Алмаз-Антей, виробника S-400.

Директор з маркетингу та продажів BİAS Makina Мустафа Килич  у своїй заяві для Defensehere.com розповів, що MULTİ SERVO PRES є кращим завдяки своїй швидкості, низькому енергоспоживанню, простоті у виробництві та низькій вартості матеріалів.

Килич заявив, що машина MULTI SERVO PRES завдяки своїй гібридній та унікальній технології дозволяє поглянути на сектор пресів з іншого боку, і що вони хочуть експортувати MULTI SERVO PRES у країни Близького Сходу та Європи, над чим компанія зараз і працює.

BİAS Makina, яка останні 10 років зосереджувала свій 30-річний досвід інженерної інфраструктури на виробництві PRES, також обслуговує сектор оборонної промисловості продуктами, які компанія розробила у цій галузі.

Оставьте комментарий