Іспанська компанія SCR продала Естонії цільовий безпілотник

Міністерство оборони Естонської Республіки, яке шукало ефективну "рухому ціль" для використання у військових навчальних закладах та навчаннях ВПС, вирішило придбати цільовий безпілотник виробництва іспанської компанії SCR.

Нещодавно міністерство підписало рамкову угоду з компанією SCR, яка включає навчальну програму з постачання та використання мобільних повітряних цілей, необхідних країні.

Угода, яка фінансується Естонським центром оборонних інвестицій, включає придбання Військово-повітряними силами Естонії безпілотних літальних апаратів у SCR, які будуть використовуватися як цілі в операціях з відстеження та знищення протягом 7 років, а також оперативну підготовку цією ж компанією.

Згідно з контрактом, місцева компанія оборонної промисловості, що базується в Естонії та називається Bristol Trust OÜ, також повинна надати допомогу SCR.

В рамках підписаної рамкової угоди Збройні сили цієї маломасштабної балтійської країни, де проживає близько 1,5 мільйона, з травня 2021 року почнуть використовувати цільові безпілотники SCRAB-II, виробництва SCR.

За чверть століття компанія стала гордістю іспанців

Компанія SCR розробляє та виготовляє цільові безпілотники для клієнтів по всьому світу вже більше 25 років. Завдяки великому досвіду, накопиченому в цьому процесі, каталог компанії містить ліцензовані товари та послуги, які можуть бути використані збройними силами різних країн, особливо в навчальних заходах.

Компанія, яка завжди представляла найінноваційніші технології в навчальних інструментах збройних сил, працює зі своїми клієнтами за угодами про пакетне обслуговування, які, як правило, включають доставку продукту, а також навчання з використання та регулярне/нерегулярне технічне обслуговування та ремонтні роботи.

SCR, якій до сьогоднішнього дня вдалося продати продукцію та послуги до 15 різних країн по всьому світу, ще більше закріпила свою присутність на міжнародній арені завдяки цій довгостроковій угоді, підписаній з естонським міністерством оборони.

Генеральний директор SCR Хосе Антоніо Cебальос підкреслив, що те, що Естонський центр оборонних інвестицій після проведення ретельних досліджень вибрав саме їхню продукцію є надзвичайно приємним, і зауважив наступне: "SCR - це надійна на глобальному рівні компанія, яка стабільно зростає з моменту свого створення. Наші клієнти, що представляють елітні армії світу, є найбільшим доказом цього. Ми постійно вдосконалюємо наші пропозиції, щоб забезпечити клієнтів найкращими можливими рішеннями в галузі "target"(транспортні засоби, що використовуються в якості цілей у військових навчальних заходах) і БАС (безпілотні авіаційні системи)».

Про компанію SCR

Компанія SCR була заснована в 1994 році в Мадриді, столиці Іспанії, і є провідною компанією в галузі проектування, виробництва та експлуатації безпілотних систем, насамперед для сектору авіації.

На сьогоднішній день компанія SCR, яка продала понад 950 літаків своїм національним та міжнародним клієнтам і виконала для них понад 2500 місій, бере безпосередню участь у всіх ключових заходах ланцюжка визначення вартості в секторі безпілотних транспортних засобів.

На додаток до своєї прихильності до інновацій та технологічного розвитку, компанія інтерналізує технологічні потреби своїх клієнтів, з якими працює у тісному взаємозв'язку, та, працюючи з повною віддачею, розробляє цілеспрямовані, ефективні рішення з урахуванням будь-яких потреб.

Більше детальна інформація про SCR: https://scrdrones.com/

Оставьте комментарий