Відкрита форма попередньої реєстрації відвідувача IDEF 2021

Форма попередньої реєстрації для відвідувачів Міжнародного ярмарку оборонної промисловості IDEF-2021, який пройде з 25 по 28 травня цього року, розміщена на офіційному веб-сайті заходу.

Бажаючі взяти участь у ярмарку зможуть заповнити форму на веб-сайті та подати попередню заявку.

Ви можете скористатися вказаним посиланням, щоб отримати доступ до форми попередньої реєстрації відвідувача IDEF-2021: https://forms.tuyap.online/IdefFormEn.php

Запрошено 341 делегацію із 148 країн

На захід, який проведе Міністерство національної оборони, було запрошено 341 делегацію із 148 країн. Делегації проводитимуть зустрічі протягом 4 днів.

IDEF 2021 під егідою Туреччини та головуванням Міністерства національної оборони відбуватиметься під управлінням та відповідальністю Фонду збройних сил Туреччини. Подія, яка є однією з провідних світових ярмарків у галузі оборонної промисловості, буде відкрита в ярмарковій організації «Tüm Yapım» (TÜYAP).

На ярмарку, який щоразу привертає велику увагу учасників та відвідувачів, будуть вжиті всі необхідні заходи для ефективного та безпечного проведення заходу. В рамках боротьби з епідемією Covid-19 на території ярмарку будуть ретельно реалізовуватись заходи щодо охорони здоров’я населення.

 

Оставьте комментарий