Türkiye’nin En Yetkin 50 Kurumsal İletişim Lideri listesi açıklandı

Aylık İş Hayatı & Ekonomi Dergisi Business Life tarafından yayınlanan "Türkiye’nin En Yetkin 50 Kurumsal İletişim Lideri Ödülleri" açıklandı.

Bu yıl 7’ncisi yayınlanan listede, savunma sektöründen ASELSAN Kurumsal İletişim Müdürü Berkan Karakurt ve Coşkunöz Holding Kurumsal İletişim Müdürü Janset Beklen ile havacılık sektöründen Pegasus Hava Yolları Kurumsal İletişim Danışmanı Banu Karamuk da yer aldı.

50 kurumsal iletişim liderinin seçiminde kurumsal itibar, medya iletişimi, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve marka yönetimi alanlarındaki başarılı performanslar dikkate alındı.

Business Life dergisi Ocak ayı sayısında, Berkan Karakurt’un "Doğayı, iklimi, suyu da savunuyoruz", Janset Beklen’in "Yol haritamızı sürdürülebilirlik ekseninde çizdik" ve Banu Karamuk’un "Pegasus, karbon emisyonunu 2030’a kadar %20 azaltmayı hedefliyor" adlı yazısına da yer verdi.

ASELSAN, 2022 yılında, "Lider ve CEO İletişimini En İyi Yapan", "Sürdürülebilirlik Karnesini Yükselten", "Basın Dostu ve İletişimde Şeffaf", "Kurum İçi İletişimi En İyi Yapan" ve "Kurumsal İtibarını Koruyan" kategorilerinde 20 şirket arasına girmeyi başardı.

Coşkunöz Holding ise 2022 yılında, "Lider ve CEO İletişimini En İyi Yapan" kategorisinde 20 şirket arasına girmeyi başardı.

Business Life’ın Ocak ayı sayısına ulaşmak için tıklayınız: Business Life Türkiye’nin En Yetkin 50 Kurumsal İletişim Lideri

Yorum yapın