MİLSOFT genel müdürlüğünde görev değişikliği

Komuta kontrol, taktik data linkler, istihbarat ve görüntü kıymetlendirme sistemleri, elektronik harp, modelleme ve simülasyon, bilgi teknolojileri ve siber güvenlik alanlarında sistem entegrasyonu ve yazılım faaliyetleri gerçekleştiren MilSOFT firmasının genel müdürlüğünde görev değişikliği oldu.

MilSOFT'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"MilSOFT’un geçmişten günümüze süregelen üstün kalite ve yazılım geliştirme tecrübesini, farklı sektörlerde edindiği tecrübe ile ileriye taşıyan kıymetli Genel Müdürümüz Sn. Adnan Metin, profesyonel hayatına farklı bir yolda devam etme kararı almıştır.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Harun ÇELİK’in, MilSOFT’taki hizmetlerinden dolayı teşekkür takdimi sonrasında; MilSOFT Ar-Ge Merkezi’nde düzenlenen veda programında çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Adnan METİN, hızlı bir tempoda proaktif ve sonuç odaklı çalıştıklarını ifade ederken, teknoloji ve yazılım konusunda MilSOFT’u üst seviyelere çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etmiştir.

Genel Müdürlük makamına, Savunma Sanayiindeki farklı alanlarda 15 yıla yakın tecrübesiyle MilSOFT’ta görev yapan Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcımız Sn. Mustafa ÖZÇELİK, vekalet edecektir.

Yöneticilerimize, hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz."

Yorum yapın