3E firmasının yeni geliştirdiği optik sistemleri inceledik (Röportaj)

3E Satış ve Pazarlama Müdürü Cenk Atasaral, 3E Elektro Optik Sistemler tarafından geliştirilen FELİS ve TUFAN ürünlerini Defensehere.com’a anlattı.

Yaklaşık 20 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini belirten Atasaral, şunları söyledi:

“Firmamız 3E Elektro Optik Sistemler, 2005 yılından beri faaliyetteyiz. Türkiye’nin ilk keskin nişancı dürbünü üreticisiyiz. Faaliyetimize başladığımız günden bu yana elektro optik sistemler çatısı altında sadece faaliyetimizi sürdürdük. Yerimiz Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesinde bulunuyor, yeni yerleşkemizde büyük alanımızda üretimimize devam ediyoruz.

Ürün grubumuzun içerisinde lazer mesafe ölçerler, lazer sistemleri, multi sensör sistemler, gündüz dürbünleri, gündüz görüş sistemleri ve aynı zamanda termal görüş sistemleri bulunmaktadır. Silah üstü termal sistemlerimiz de aynı zamanda termal el kameramız da mevcuttur. Bu ürünümüz yeni bir ürün, FELİS ismini verdiğimiz. Birçok elit birlik tarafından tercih edilen kullanılan bir üründür. Hafifliği, görüntü kalitesi aynı zamanda da uzun şarj ve batarya süreleriyle çok revaçta ve kullanılan bir üründür.

Lazer mesafe ölçerlerimiz içerisinde monoküler ve binoküler modellerimiz mevcuttur. Gündüz görüş sistemimiz içerisinde makinalı tüfek nişangahımız, aynı zamanda bomba atarlarda da kullanılıyor ve aynı zamanda keskin nişancı dürbünlerimiz ve kapalı red dot sistemlerimiz ve magnifier’larımız bulunmaktadır.

Türkiye’nin şu an yine ilk ve tek aslında ürettiğimiz 5.25x56 keskin nişancı dürbünümüzü yine bu fuarda sergiliyoruz. Yüksek kalibre tüfeklerle üstün performans sağlayarak mesafeleri çok uzağa taşıyarak başarılı vuruşlar elde etme imkânı sağlamaktadır. Yine multi sensör sistemimiz yeni bir ürünümüzdür. TUFAN ismini verdiğimiz. Termal ve gündüz görüş sistemini aynı zamanda üzerindeki lazer mesafe ölçer ve birçok farklı içerdiği teknolojiyle sahada ciddi avantajlar sağlatan ürünlerimizdir.

Sadece elektro optik sistemler üzerinde 2005 yılından beri faaliyetimizi sürdürüyoruz ve şu an globalde de rakiplerimize karşı birçok grubumuzda da ciddi üstünlüklerimiz bulunuyor.  Yerli olarak bu imkânı sağladığımız için biz de çok mutlu ve gururluyuz.

Yaklaşık 20 ülkeye ihracatımız bulunmakta. Şu an ihracat sayılarımız arttı TUFAN ürünümüzle termal ürünlerimizle birlikte yine birçok yeni pazarı da kavramayı amaçlıyoruz. Şu an kapsayacağız oraları da şu an sayılarımız git gide artışta. Globalde şu an yurt içi markette 150.000 ürünün teslimini gerçekleştirdik. Globalde de bu sayısı arttırmayı hedefliyoruz. İhracatımız hızla artışa devam etmektedir.”

3E firmasının yeni geliştirdiği optik sistemleri inceledik (Röportaj)

 

Bu haberi diğer dillerde de okuyabilirsiniz

Yorum yapın