Fly Bvlos Technology firması Ankara'daki yeni adresine taşındı

İHA-2 ve İHA-1 kategorilerinde dronlar üreten, Ar-Ge çalışmaları yapan ve İHA eğitimi alanında faaliyet gösteren Fly Bvlos Technology firması, Kocaeli-Gebze'deki adresinden Ankara'ya taşındı.

Fly Bvlos Technology bundan böyle "Yeni Bağlıca Mahellesi, Belpınarı Caddesi No: 17/B Etimesgut / Ankara" adresinde çalışmalarına devam edecek. Firmanın ayrıca Ankara/Kalecik'teki İHA Test ve Değerlendirme Merkezi'nde test ve Ar-Ge çalışamalarını gerçekleştirdiği bir yerleşkesi daha bulunuyor.

Savunma sanayii alanında tecrübeli yöneticileri ve güçlü mühendislik ekibi ile 2023 yılında savunma sanayii alanında adından daha fazla söz ettirecek olan Fly Bvlos Technology'nin bu yıl milyon dolar seviyelerinde ihracat anlaşmalarına imza atması da bekleniyor.

Fly Bvlos Technology'nin Türkiye tarihinde gerçekleştirdiği önemli başarı

Fly Bvlos Technology, İHA üretimi ve İHA pilotluğu eğitimi alanında kritik başarılara imza atarak savunma ve havacılıkta yerli ve milli üretime katkı veriyor. JACKAL isimli İnsansız Hava Aracı ile ilk ihracatını İngiltere’ye gerçekleştiren Fly Bvlos Technology ile Türkiye, tarihinde ilk kez İngiltere’ye bu alanda bir satış yapmış oldu. Fly Bvlos Technology, aynı zamanda İHA alanında Türkiye'de ilk kez uluslararası BVLOS pilotluğu standartlarında eğitimler veriyor.

Firma hakkında yayınladığımız tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz: Fly Bvlos Technology

Fly Bvlos Technology firması Ankara'daki yeni adresine taşındı

Yorum yapın